Slagerij Bles

Slagerij Bles

Slagerij Traiteur Bles

Onze recepten
For page closeup meat

Stoofvlees

Ingrediënten

  • Stoofvlees
  • Ui
  • Wortel
  • Champignons
  • Bloem
  • Laurier
  • Kruidnagel
  • Bouillon
  • Rode wijn
  • Tomatenpuree
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ontbijtkoek

Bereidingswijze

Snijd het vlees in grove blokken. Snijd de ui, wortel en champignons.

Sauteer het vlees en haal het uit de pan. Bak in dezelfde pan met olijfolie de ui, wortel en champignons. Voeg als laatst de tomatenpuree toe.

Voeg het vlees toe aan de pan. Blus af met de rode wijn en de bouillon. Voeg de kruiden toe en laat op laat vuur garen.

Voeg de ontbijtkoek toe om een gebonden jus te krijgen.