Slagerij Bles

Slagerij Bles

Slagerij Traiteur Bles

Waar komt ons vlees vandaan?

Iedere week vers van eigen slacht!

De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord. Al ons vlees komt uit de regio Doetinchem, letterlijk op een steenworp afstand van onze winkels. Zo houden wij de keten zo kort mogelijk, waardoor de controle op de kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd.

Natuurlijk is ook de bereiding van groot belang voor een smakelijk gerecht. Wij vertellen u graag hoe het product het lekkerst bereid kan worden. Wij kunnen hierbij de juiste kruiden en sauzen die wij in de winkel aanbieden adviseren. Vraag onze medewerkers in de winkel voor bereidingstips en menusuggesties.

Zijn er speciale wensen of wilt u een stukje vlees dat wij niet standaard in ons assortiment aanbieden? Dat is bij ons geen probleem. Op bestelling kunnen wij veel producten verzorgen.

Neem gerust contact met ons op. ​​​​​​​Stuur een mail naar info@slagerijbles.nl of via het contactformulier of bel naar een van de winkels. Doetinchem (De Bongerd) 0314-394096, Doetinchem (Dr. Bardetplaats) 0314-395038 of Wehl 0314-681464.


Eerlijk, vers en veilig!

Afbeelding   ​​​​​​​

Rundvlees

Ons rundvlees is afkomstig van veehouders in de regio, waarbij al jaren door ons zelf het beste luxe vrouwelijke vleesvee wordt geselecteerd bij vaste, vertrouwde leveranciers. Zo weten wij te allen tijden waar ons vlees vandaan komt, en zijn wij van kwaliteit verzekerd.

Onze favoriete vleesrassen zijn het Verbeterd Roodbont en Belgische Witblauw. Deze vleesrassen staan bekend om hun smaak, malsheid en hoogwaardige vleeskwaliteit, waardoor het vlees uitermate geschikt is voor de consument. 


"We doen geen concessies aan de kwaliteit van het vlees. Eerlijk vlees van regionale boeren, alleen het beste is goed genoeg!" - Stefan Bles


Varkensvlees

Slagerij Bles doet geen concessies aan de kwaliteit van het varkensvlees. Alleen het beste wat de regio te bieden heeft, is goed genoeg om in onze vitrines te liggen. Door de juiste zorg en passie van vakbekwame boeren zijn wij in staat om een kwaliteits­product te bieden. Uitsluitend IKB-gecertificeerde vrouwelijke varkens, die opgegroeid zijn onder de beste leef­omstandigheden zijn "Bleswaardig".


Afbeelding


Afbeelding

Kip

Naast rund- en varkensvlees kunt u bij ons terecht voor een ruime keus aan kipproducten.  Heerlijk malse kip, dat fijn van structuur is en mooi licht van kleur. Dit proeft u in de smaak van het vlees... Heerlijk malse kip! 

De kippen zijn opgegroeid met voldoende ruimte in de stallen en dagelijks omringd door de beste zorg. Hierdoor groeien ze op een natuurlijke en gezonde wijze. De kippen krijgen uitsluitend natuurlijke voeding en worden langzamer grootgebracht in Nederland. Zo blijft de kip duurzaam en gezond.