Slagerij Bles

Slagerij Bles

Slagerij Traiteur Bles

Historie


Slagerij Bles is al ruim 65 jaar een begrip als volambachtelijk familiebedrijf.


Harrie en Annie Bles startten in 1958 een diepvriescentrale aan de Grotestraat in Wehl.

Ruim 10 jaar later hebben ze het bedrijf uitgebreid met huisslachtingen en slachtingen voor collega-slagers.


Stefan is, net als zijn broer Eric, van jongs af aan in de slachterij en worstmakerij te vinden. Beide broers krijgen het slagersvak met de paplepel ingegoten.

Al vanaf jonge leeftijd sturen zij bij vakwedstrijden met succes hun eerste producten in.


Stefan neemt in 1994 het stokje over van zijn ouders en is daarnaast sinds 2001 Meester Worstmaker.

Eric is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de levende inkoop.


Stefan is, behalve in de worstmakerij, vaak in de winkel te vinden waar hij klanten graag persoonlijk te woord staat.

Hij breidt het slagersbedrijf en het assortiment in de loop der jaren steeds verder uit.

Zo opent slagerij Bles in 2007 een nieuw verkooppunt op De Bongerd in Doetinchem (Deze is inmiddels gesloten)  en in 2011 een tweede winkel in dezelfde stad, aan de Dokter Bardetplaats.


Slagerij Bles verkoopt een totaalpakket, dat grotendeels uit eigen keuken komt!