Huisslachting

Bij Slagerij Bles staat kwaliteit hoog in het vaandel, ook als het gaat om huisslachtingen. Veehouders kunnen hun vee ook voor eigen consumptie bij Slagerij Bles laten slachten. Dit is uniek in de regio.

Voor deze zogeheten huisslachtingen kunnen veehouders hun dieren op afspraak brengen. In overleg kan Slagerij Bles de dieren ook aan huis ophalen. De slacht vindt normaliter plaats op vrijdag en de verwerking, na keuring, de week daarop (meestal woensdag en donderdag).

Assortiment naar wens

Slagerij Bles verzorgt de verwerking inclusief het worst maken geheel volgens jouw wensen. Vraag naar de snijlijst en stem je wensen met ons af. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Deze zijn onder andere afhankelijk van de keuringen, het gewicht van het slachtvee en jouw specifieke wensen (kruiden, marinade).

Slagerij Bles is voor menigeen in de regio het vertrouwde adres voor een lekker stukje vlees. Daar zijn we trots op. We streven dan ook naar de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Iedere dag opnieuw. Inkopen bij de boer doen we zelf. Zo weten we precies waar onze producten vandaan komen. Deze producten verwerken onze vakkundige slagers, worstmakers, koks en medewerkers alleen met de beste dagverse ingrediënten.

Iets te vieren of zomaar een feestje? Wij helpen je ook graag met de culinaire invulling! Onze cateringservice voorziet je graag van tapasschotels, hapjes, saladeschotels, buffetten warm en koud; niets is ons teveel. Maar ook een gourmet- of fondueschotel kunnen wij leveren.

We zien je graag in een van onze winkels in Doetinchem of Wehl, zodat je onze specialiteiten met eigen ogen kunt zien en vooral: kunt proeven!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.