Slagerij BlesSlagerij Traiteur Bles |
Schil, was en rasp de aardappelen. Pel en snipper de uien. Meng de aardappelen, de uien, de bloem, 3 eieren en zout. Was de bieslook en dep vervolgens weer droog. Daarna kleinsnijden en de helft toevoegen aan het aardappelmengsel.
De andere helft van de bieslook met de kwark, melk, citroensap mengen. Breng het mengsel vervolgens op smaak met zout, peper en suiker.
Pel de knoflook en versnipper deze of pers uit. De ham ook kleinsnijden. De peterselie wassen, droogdeppen en fijnhakken. De drie ingrediƫnten door de kwark roeren.
Verhit braadboter in een braadpan en voeg het beslag in gedeelten toe. Druk plat en laat aan twee kanten knapperig bruin bakken. Een pannenkoek met kwark bestrijken en een tweede pannenkoek erop leggen. Direct serveren.
Baktijd: 6-8 minuten
Bekijk al onze recepten