Specialiteiten (ook winterspecialiteiten)

Coppa du soleil

Een heerlijk stukje varkensvlees, gemaakt volgens origineel recept (na de bereiding wordt de Coppa Du Soleil nog één jaar gerijpt). Deze specialiteit is mild gekruid, gezouten en heeft een volle hamsmaak. Heerlijk voor op een boterham, bij een brunch, als borrelgarnituur of als mooie aanvulling bij een broodbuffet.

Pavantriham

Onze Pavantriham komt uit eigen productie (deze ham is na één jaar rijping klaar voor consumptie). Lekker voor op brood of bij een buffet maar ook als borrelgarnituur met een stukje meloen.

Rundvleessalade

Onze rundvleessalade komt uit eigen keuken en is een regionaal begrip. De salade is gemaakt volgens een oud ambachtelijk recept en is uitstekend te combineren bij een buffet. Ook op een toastje of een stokbroodje is deze zeer smakelijk.

Hausmacher

Onze hausmacher komt uit eigen worstmakerij en is diverse malen bekroond. De hausmacher is gemaakt van vers vlees, diverse kruiden en specerijen.

Verse worst

Kwaliteit van oudsher! Puur vers varkensvlees zonder ‘speciale’ toevoegingen. Puur natuur. In diverse soorten verkrijgbaar.